![]() |
|
![]() Vakit toprak rengine bulanıyor Hülyalar bozbulanık sularda yitip gitmiş Üstüme çöreklenen kuru boşluk tenimi sarıyor Bereketi kaçmış bir sevdayı bekliyor gözlerim Mahsülüm belliydi baştan, Masal böyle başlamıştı İyi oynanan oyundan kaçan Mızıkçı çocuklar düşüyor kuytularıma Dayanamıyorum gurursuzluğun verdiği sızıdan Susamıyorum, Kelimelere susamış dudaklarımın yasından Kaçıyorum Bir çoçuk yaşını yakalarken bu oyundan Çek vur tüm bildiğim ezberleri Ağıdıma bir nefes kat gidişinin adımlarıyla Susmak da acıtıyormuş konuşmanın inadına Unuttur tüm söz verilen yazgıları Yaşamak diyorsun ya yalan, Ağlamak var inadına Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça hatırlayın.
Rasulullah ﷺ |
#2 | |
Emeğinize sağlık
![]() Sitemkar
Sitemkarsın dokunma söze, söz incinir Bülbülün figanı gülşenini dağlar Ahuzar eyleme hüzün tarlasının mahsulü toplanmaz Bir dokunup bin yara açma Sızısı derindir, acının neşteri olmaz Ayrılık düşmüşse yazgıya çekip gitmek gerek gönül durağından Bir nefes düştü düşlerin soğuk kuytusuna Kan dondu, cana vedanın son sitemkar selamı olsun SAHRA. ![]() ![]() |
|
![]() |
#3 | |
Susamıyorum,
Kelimelere susamış dudaklarımın yasından Kaçıyorum Bir çoçuk yaşını yakalarken bu oyundan Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça hatırlayın.
Rasulullah ﷺ |
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
bereketsiz, sevda |
Bu Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
Seçenekler | Arama |
|
|